• Solution Web TV

  SWTV heeft een volledige oplossing ontwikkeld, speciaal ontworpen voor de bedrijven

 • Solution Web Optimum

  SWO adviseert u, plaats, beheer en optimaliseer uw web marketing campagne

 • Solution Web Multimedia

  SWM legt zich toe op de kwaliteitsvolle ontwikkeling van oplossingen en diensten op het net teneinde de naamsbekendheid en de commerciële economische return voor de professionals op het internet te waarborgen

Het digitaal agentschap voor professionals

AFE BENELUX, gespecialiseerd in het ontwikkelen van internetoplossingen voor kmo’s en zelfstandigen, begeleidt u in de realisatie van uw digitale projecten en ondersteunt u, via haar verschillende merken, op een optimale manier zodat u met volle teugen kan genieten van diensten die verbonden zijn aan het internet.

Onze expertise rust op jarenlange ervaring en op onze overtuiging om dagelijks te innoveren om u op die manier diensten van hoge kwaliteit aan te bieden.

Wij bieden u verschillende oplossingen aan om uw activiteiten te ontwikkelen:

 • De creatie van uw website of webwinkel
 • Een geoptimaliseerde site via SEO of Adwords campagnes
 • De realisatie van uw bedrijfsvideo
 • Tools om de loyaliteit van uw klanten te verstevigen

Onze ambitie is om een duurzame relatie aan te gaan met onze klanten en hen een onberispelijke service aan te bieden.

SWM

Heeft u een online visitekaartje of een e-commerce website nodig die gepersonaliseerd is en werkt op mobiele apparaten? Wij bieden u een volledige oplossing aan met professionele copywriters, een fotograaf en een webdesigners met kennis van zaken. U profiteert tevens van onze gratis hulpmiddelen (opleiding, statistieken, etc.)

SWO

Heeft u een gebrek aan zichtbaarheid op het internet en zou u dat willen veranderen? Wij houden ons bezig met uw online vindbaarheid door een Adwords campagne voor u te creëren. Daarnaast maken wij uw mini-website die samengesteld is uit verschillende landingspagina’s. SEA, SEO: wij zijn hierin specialisten! Profiteer nu van onze kennis.

SWTV

Zou u graag uw bedrijf op een dynamische manier voorstellen? Wij realiseren bedrijfsvideo’s die 100% professioneel zijn. Profiteer eveneens van ons distributienetwerk aan multimediaschermen in heel België en zend uw video uit in commerciële ruimtes uit uw regio. Op deze manier bereikt u een nog groter publiek.

Onze klanten aan het woord

Peter en Tim Gerrits vonden het belangrijk om gezien en gevonden te worden op het internet. Daarom kozen zij voor hun bedrijf ABG Bouwwerken voor de websites van SW-M. En het heeft gewerkt, hun website is rendabel en vindbaar op Google. Wat hun tevredenheid nog versterkt, zijn de regelmatige aanpassingen die gebeuren.

Peter Gerits, bouwwerken te Kessel